SI ŽELITE NAZAJ SVOJIH GOSTI OBRVI?

SI ŽELITE NAZAJ SVOJIH GOSTI OBRVI?

Ker so nepogrešljiv okras obraza, si zagotovo želite, da bi bile vaše obrvi lepe in zdrave. Kakšno pa je sedaj njihovo stanje? Se morda spominjate, kako so vam mame, tete in starejše gospe svetovale, da si ne pulite in tanjšajte obrvi preveč, ker težko zrastejo nazaj? Ampak jih niste poslušali, ker so bile takrat v trendu zelo na ozko oblikovane obrvi. S tem, ko obrvi pulimo jih sčasoma zredčimo, obrvi pa se s staranjem redčijo že same po sebi.

Če so se vaše obrvi zaradi nepremišljenega puljenja in starosti zredčile ter izgubile svoj lok in obliko, poizkusite rešitev s pomočjo narave. V naravi najdemo veliko snovi, ki blagodejno vplivajo na rast dlačic. Tokrat vam predstavljamo recept za eno izmed možnih zdravilnih mešanic:
Osnova za zdravilno mešanico je ricinusovo olje. Za še večji učinek, dodajte olje repinca, priporoča pa se, da dodate še pantenol in posebno ajurvedsko olje brahmi, ki ga najdete v specializiranih prodajalnah z eko izdelki in zdravo prehrano.

Vzemite staro maskaro, v kateri ni več tuša in jo dobro izperite, nato pa vanjo s pomočjo debelejše injekcije vbrizgajte mešanico prej omenjenih negovalnih sestavin, ki ste jih pred tem zmešali v keramični posodi. Vsak večer pred spanjem s pomočjo maskare nanesite to krepčilno zmes na obrvi in trepalnice in kmalu boste opazile razliko. Omenjena olja so bogato hranljiva in zaradi natančnosti krtačke dosežejo vsa mesta, kjer želimo okrepiti rast dlak. Tudi pantenol dokazano deluje na obnovo obrvi.

Biti morate samo dovolj vztrajni in počakati dober mesec ali dva na prve rezultate.

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja