BH Set 12 barv

BH Set 12 barv

330,00 

Kategorija:

Opis

BH Brow Henna je najbolj prodajani izdelek za barvanje obrvi s trajnim učinkom tako na dlačicah kot tudi na koži.  Je naravna barva za obrvi s kano, ki poudari barvo in volumen vaših obrvi.

BH Brow Henna barva za obrvi zagotavlja optimalno barvanje obrvi in ​​kože s trajnim učinkom – brez “rdečkastega” efekta po koncu tretmaja. Naravne sestavine z vsakim ponovnim nanosom krepijo dlačice in pomagajo pri obnavljanju naravne oblike obrvi. Skrbno izbrane kakovostne sestavine omogočajo, da je barva na koži obstojna do 3 tedne, na dlačicah do 6 tednov.

VSEBNOST POSAMEZNE BARVE: 10 ml

Proizvajalec: BH Brow Henna, Rusija

BH BROW HENNA SET 12 BARV SESTAVLJA:

BLOND #1 je primerna za zelo svetlopolte blondinke. Z njo boste ustvarile povsem naraven videz, saj daje zelo nežen ton. Je odlična za mešanje z Brown odtenki BH barv, še posebej z Brown #2, Brown #3 in Brown #4. Lahko se meša tudi s črnim koncentratom, da se izognemo preveč toplemu tonu barve.

BLOND #2 je primerna za ženske z olivnim tenom kože, saj bo zmehčala hladen ton polti. Če želimo dobiti topel ten barve, jo mešamo z barvo Blond #3.

BLOND #3 je ena izmed najbolj priljubljenih odtenkov blond barv, saj je uporaba zelo široka. Primerna je tako za medene, zlate kot tudi marelične odtenke kože. Prav tako se uporablja za svetle rdečelaske.

BLOND #4 je zelo nežna barva. Primerna je za blondinke. Pri barvanju obrvi daje topel končni efekt in naraven videz. Primerna je za tanke in redke obrvi. Če jo želimo posvetliti, jo mešamo z Blond #1, če jo želimo potemniti pa z Brown #3.

BLOND #5 je primerna za pepelnate blondinke, kot tudi za ženske s temno blond lasmi.

BROWN #1 je najbolj primerna za tiste, ki imajo naravno temno blond ali svetlo rjavo barvo las. Odlična je za barvanje tankih in zelo redkih obrvi.

BROWN #2 je primerna za ženske z zelo svetlo kožo in rjavimi očmi. Ko jo zmešamo z Brown #3 dobimo barvni odtenek podoben temni čokoladi, ki bo zmehčal olivni videz kože.

BROWN #3 je primerna za svetlopolte rjavolaske. Ko jo zmešamo z Brown #2 je primerna za zelo svetlo, bledo polt.

BROWN #4 je primerna ženske z rjavimi in temno rjavimi lasmi. Odlično se meša tudi z Blond #1.

BROWN #5 je najsvetlejša barva izmed linije rjavih odtenkov BH barv. Odlično se poda ženskam s temnimi lasmi in hladnim tenom kože. Intenzivnost barve lahko prilagajamo s številom nanešenih slojev barve.

ORANŽNA je koncentriran pigment, ki se uporablja za profesionalno mešanje barv BH.

ČRNA je koncentriran pigment, ki se uporablja za profesionalno mešanje barv BH.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BH Set 12 barv”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja